Après-ski

Voordat jullie de recensie van het boek Après-ski lezen wou ik toch graag vertellen dat ik een ontdekking heb gedaan i.v.m. de auteur. De boeken zijn namelijk niet geschreven door een vrouw, maar door een man! Suzanne Vermeer is het pseudoniem voor Paul Goeken. Dit geheim is tot ongeveer een maand geleden geheim gebleven, maar helaas overleed Goeken op 21 juni 2011, waarna de werkelijke identiteit van de auteur bovenkwam. Dit is zeer spijtig, want het zijn goede boeken. Voor meer informatie ga naar www.suzannevermeer.nl .

Titel: Après-ski
Auteur: Suzanne Vermeer
Uitgeverij: A.W. Bruna uitgevers
ISBN: 978 90 229 9480 1

Korte inhoud van uitgeverij:
Een jonge vrouw weet eindelijk wat ze wil in het leven: skilerares worden. Totdat ze merkt hoe gevaarlijk dit werk kan zijn…
In het huis van de familie Dijkstra is de spanning om te snijden. Sinds kort woont dedrieëntwintigjarige Manon na een verbroken relatie weer thuis. Haar ouders en jongere zus Fleur, die in alles haar tegenpool is, vinden haar maar een losbol, die niets serieus aanpakt. Toch gaan ze, volgens traditie, ook dit jaar weer met het hele gezin op wintersport naar Oostenrijk.
Op de tweede dag van hun vakantie wordt de blauwe piste ontregeld door een snowboarder die dwars door een skiklasje heen schiet. Manon aarzelt niet en redt een meisje dat van schrik op de zwarte piste afstormt. Haar reddingactie valt op en ze wordt door de leiding van de skischool gevraagd om voor hen te komen werken. Het ongeval blijkt pas het begin te zijn van serie akelige incidenten. Wat begon als een droombaan voor Manon, verandert algauw in een nachtmerrie…

Het is een pageturner van jewelste! Ik kon echt niet stoppen met lezen en je laat er je slaap voor (eerlijk waar)! Het is een origineel verhaal en het is natuurlijk het leukst om het tijdens de kerstvakantie te lezen, maar het kan natuurlijk altijd.
Dit boek is  een van de boeken in de vakantiethrillerreeks van Suzanne Vermeer. Het is het eerste boek dat ik van haar (of liever hem) heb gelezen en ik ben van plan de ander boeken ook te lezen.

Ik geef het boek vier sterren (van de vijf)!

Dit was de eerste thriller die gerecenseerd is en ik moet toegeven dat het dringend tijd werd, want thrillers zijn nu eenmaal zeer populair!

Hebben jullie al een boek van Suzanne Vermeer gelezen? Zo ja, welk? En wat vond je ervan?

Advertenties

Wat denk jij?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s