Bedonderd!

Titel: Bedonderd
Auteur: Sheila O’Flanagan
Uitgever: The house of books
ISBN: 9 789044 322 149

Korte inhoud van uitgeverij:
Iona is gewend altijd haar zin te krijgen. Ze heeft een knappe man, leuk werk en een prachtig huis. Nu wil ze dolgraag een baby. Voor Sally lijkt dat hoofdstuk allang afgesloten. Ze is twintig jaar gelukkig getrouwd en heeft een puberende dochter. Haar zwangerschap komt dan ook als een donderslag bij heldere hemel. Twee vrouwen die niets met elkaar gemeen lijken te hebben. Tot hun levens met een geweldige knal in botsing komen. Iona en Sally krijgen beiden bericht dat hun echtgenoot gewond in het ziekenhuis ligt. Ze blijken al jaren dezelfde man te delen…

Ik vond dit een zeer ontspannende roman, die ik niet zo snel zal vergeten. Niet om de schrijfstijl, maar om het originele onderwerp. Het lijkt in onze Westerse cultuur niet voor te komen, maar polygamie bestaat wel degelijk!
Wat ik ook leuk vind is de wending van het plot op het einde, want eventjes vreesde ik voor een cliché, maar dat was gelukkig geheel onterecht.
Dit boek beschouw ik toch echt wel als een topper binnen zijn genre! Zoals ik al eerder zei, chicklit is niet geschikt voor een boekrecensie voor school, maar wel prima ontspanning!

Ik geef dit boek 3.5 ster (van de 5)

Advertenties

Wat denk jij?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s