DIY: wees creatief!

IMG_1884Dit keer kozen we er niet voor om een tutorial te maken, maar om gewoon wat foto’s van dingen die we gemaakt hebben als inspiratiebron voor jullie te tonen. Het zal dan ook geen artikel met veel tekst worden, maar eerder met veel foto’s. We hopen dat je geïnspireerd raakt om zelf ook aan de slag te gaan.

Klik verder om de foto’s te bekijken.

 

 

IMG_1878

Dit is een vliegend boek van fimoklei, deze hebben we samen gemaakt, we hebben er elk één. De blauwe is van Ellen en de rode is van Katrien. De vleugeltjes van de boeken zijn ‘Glow in the dark’, dat is dus heel leuk als het donker is in je kamer. Vanbinnen heeft Ellen nog wat ‘kalligrafie’ aangebracht. IMG_1886

IMG_1880

IMG_1882

Dit zijn twee stenen van op een strand in Normandië die we beschilderd hebben, ze dienen nu als presse-papier. Het idee komt uit het Hoe overleef ik…-tijdschrift. De linkse is van Ellen en de rechtse is van Katrien. Katrien heeft met haar presse-papier een prijs gewonnen van het HOI-tijschrift.

IMG_1888

IMG_1891

IMG_1890

Dit zijn pennenpotten, de eerste is van Katrien, deze heeft ze zelf gemaakt met de serviettechniek. De tweede is ook van Katrien, maar een vriendin (Katrijn) heeft het voor haar gemaakt. Waarschijnlijk ken je de WC-rolletjes methode wel al, want het is een klassieker. De pot ernaast heeft Ellen gemaakt eveneens met de servettechniek.

Zoals jullie zien is het niet de bedoeling dat jullie exact hetzelfde kunnen maken, maar meer om nog eens ideetjes te geven over wat je al dan niet kan knutselen.

Veel knutselplezier!

Ellen & Katrien

Advertenties

Een gedachte over “DIY: wees creatief!

Wat denk jij?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s