Boeken die ik afgelopen week heb verzameld!

IMG_1951

Zoals je al op de foto kan zien ben ik deze week weer aan nieuw leesvoer geraakt en meer dan ik eigenlijk had voorzien. Voor ik naar de bibliotheek ga bepaal ik hoeveel boeken ik mag meenemen, maar meestal neem ik meer mee dan gepland.

Klik verder om te weten over welke boeken het gaat en hoe ik er aan ben gekomen! (Er zit iets speciaals tussen)

IMG_1953IMG_1960

De nacht gaat voorbij van Valerie Blumenthal heb ik eigenlijk niet zelf uitgekozen, maar heb ik per toeval in handen gekregen. Om dat de bibliotheek 30 jaar bestaat doen ze het hele jaar lang speciale acties en deze was er een van. Er stond een bak met boeken die allemaal ingepakt waren, zoals je op de foto kan zien, zodat je niet weet om welk boek het gaat. Er staat alleen een kleine tip op, waarmee je kan bepalen of het boek misschien iets voor jou is. Ik heb gekozen voor vlot verhaal omdat ik graag heb dat het verhaal een beetje vooruit gaat en toegankelijk is. Toen ik het zakje opende bleek het een boek van The house of Books te zijn en dat maakte me meteen al vrolijk, want ik vind het een leuke uitgeverij. Het boek zelf gaat over de verdwijning van iemand en dat interesseert mij wel. Hier lees je binnenkort meer over!

IMG_1955

IMG_1959

Deze twee boeken zijn het 2de en 3de deel in de trilogie over de hongerspelen. Enkele maanden geleden las ik het eerste boek en hoewel ik niet zo van fantasy/science fiction houd vond ik het toch een heel leuk boek. Het is intussen razend populair in Engeland en Amerika en ik geloof dat er ondertussen ook al een film is verschenen. Deze boeken zag ik net voor ik weg wou gaan, dus die kon ik niet laten staan. (Meer over deze reeks kun je maandag al lezen.

(Vlammen & Spotgaai door Suzanne Collins)

IMG_1957

Dit was eigenlijk het enige boek waar ik voor kwam, namelijk een boek van Nicholas Sparks. Ik wou graag the notebook ontlenen, maar die was niet aanwezig, dus besloot ik message in a bottle in de plaats te nemen. Ik probeer nu meer en meer in het Engels te lezen, om mijn Engels te onderhouden en te verbeteren. Ik vind het ook veel leuker om een boek in zijn originele taal te lezen, maar aangezien de collectie van de bib vooral bestaat uit bestsellers lees ik ook vaak vertalingen.

IMG_1958

Gisteren kreeg ik dan uiteindelijk het boek van de Tranworld book group binnen, nadat het twee weken was onderweg geweest. Dit boek ga ik als eerste lezen, omdat de challenge niet zo heel lang duurt en ik erg nieuwsgierig ben naar de inhoud. Dit boek zal chicklit-fans zeker interesseren!

(Nothing but trouble by Rachel Gibson)

(Door Katrien)

Advertenties

Wat denk jij?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s