Over

MjAxNC04OWY2ZTM1ZDkyNmVkZjQx_534542b4308ea

Bron: someecards.com

Hallo!

Leuk dat je een bezoekje brengt aan Boeklover. Ik ben Katrien en ik blog over… jawel boeken! In het begin deed ik dit samen met mijn zus, maar nu sta ik er alleen voor. Op dit ogenblik hou ik het vooral op recensies, maar als je eens in het archief gaat kijken zul je merken dat er ook een heleboel artikels over knutselen en andere boekgerelateerde zaken op deze blog staan.

In het dagelijkse leven ben ik student taal- en letterkunde aan de KU Leuven en specialiseer ik me in het Engels en Duits. Op dit ogenblik ben ik op uitwisseling in Wenen, waar ik voor een half jaar studeer, de stad verken en internationale contacten leg. Gelukkig is dat laatste iets minder formeel dan mijn omschrijving doet uitschijnen en zorgt het voor heel veel plezier.

Zoals je al kunt raden lees ik graag boeken en dat is iets wat ik al van kleins af aan graag gedaan heb. Daarnaast probeer ik af en toe nog piano te spelen (met de nadruk op ‘probeer’) en ben ik animator op zomer- en taalkampen. Dit geeft me ook de mogelijkheid om elke zomer mijn favoriete land, Engeland, te bezoeken.

Als je nog vragen hebt, bekijk dan zeker de contactpagina. Ik ben ook benieuwd naar wie mijn blog leest, dus reacties zijn altijd welkom.

15 gedachtes over “Over

 1. Hey Jacob,
  ik vind het boek “The Host” van Stephenie Meyer ook megagoed! ;p
  Ik houd net als jij mijn fingers crossed voor een verfilming 😀
  En aan Katrien en Ellen een toffe reis!

 2. heey ik had een vraag
  doen jullie ook aan de verboekte wattpat stories want k ben zelf heel fan van de serie after en die is ook verboekt tot echt boek. ik vind het gewelidig meschien een aanrader 😉

 3. Hey, je hebt echt een superleuke blog!
  Ik heb zelf ook taal- en letterkunde (Nederlands-Engels) gedaan. Nu ik niets meer moet lezen voor de universiteit is het altijd handig dat ik hier terecht kan voor leestips 🙂

  • Dankjewel! Bij mij is het altijd wel wat balanceren tussen lezen voor de universiteit en voor vrije tijd. Ik merk ook dat de lezers meestal niet zo geïnteresseerd zijn in die boeken, dus dat motiveert me om toch nog andere dingen te lezen buiten de opgelegde boeken!

Wat denk jij?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s